Posts

Showing posts from June, 2017

Eid Mubarak.

Bismillahirrahmanirrahim,

Hey guys! Assalamualaikum and salam lebaran.

Its not too late yet to wish all muslim around the world,

Happy Eid Mubarak.

Well, take care of your health, do not eat too much and control your nafsu weh.

Jangan Syaiton dah keluar, korang pun nak ikut nafsu dan syaiton sekali beraya sakan. wehe.

It is a friendly reminder, for you guys and of course for myself.

Despite my busy day during Eid Mubarak, it was super hectic with super tired and super duper extravaganza energy fully used.

Well, too much guests, too much house yang perlu di ziarahi, but Alhamdulillah, we managed to layan semua orang, and ziarah semua rumah.

Thank you for sudi datang rumah, lepak-lepak, cerita-cerita dan of course! gossiping each other complain and do house chores together.

I lahve you guyss.

After 20 years I celebrate Eid, this year were very meaningful Eid ever because, Family comes first.

Biasanya kalau raya, sis selalu keluar lepak dengan member. But this time, ALhamdulillah. Kami s…

Sweetie Cousin

Bismillahirrahmanirrahim.
28 Ramadhan 2017,

Hey guys, wsupp?

I mean, Assalamualaikum and hello. How you guys?
We almost reach to the very end of Ramadhan. I am sure, you guys start to do house chores and prepare some cookies for Eid-dulfitri right?

However, we still have the last chance for seeking Lailatul Qadr. May Allah ease gais!

So it was yesterday,

My cousin and I were going to Iftar for the first time in forever. And guess what, it was fun and exciting.

We share the old memory, and lot of things. Since we already lost lost contact since form 5.
Yes, we are the lovely and sweetie cousin ever on earth (I guess) HAHA.

And it was our first Iftar together as a cousin after long long time. Because we never did this before.
Well, we all grown up now. We have our own dreams but we still have lot of things need to be achieved.

So, The photo's of yesterday I compile into a Video:

you guys can watch over here:


I guess, that's all for today bout the entry. We are lovely yet sweetie…

Missing em'

Bismillahirrahmanirrahim.
26 Ramadhan 2017.

This is the story 2 days ago...
I guess.

Well, last monday story.

We still keep in touch with my fellas kiddos K1,
after few months apart, separating in our ways.

Lot of things we share,
we missing each other.
And this is the picture, I compile into a video.
Lot of story,
And guess what,
They still remain unchanged!.
with their attitude, their way to annoyed peps, their way to making fun and joke.

And, the purpose, I upload in my own blog,
because,
There's someone, who will stalk my Ig's profile, and claim my happiness through one picture/video of mine.

Like I  don't have my own matter.

Dear you, Stalker:

You cannot claim someone happiness through a single picture or a single video. Because behind their smile, they hiding thousand of tears, hundred of problems. And you just never know because you never ask.
Sincerely:
me. the. potato.


Video made by: Smoochie, Song: Mengelamun by Lah Ahmad. Place: McD Activity: Iftar with kiddos K…

Halfway there ...

Bismillahirrahmanirrahim ...
25 Ramadan 2017

We almost, reach to the end of Ramadhan,
May we endowed the Lailatul Qadr,
the most blessful night.

So far,
how was you guys punya Ramadhan?
everything going well or what?

di sisa-sisa terakhir ramadhan ni,
teringat peristiwa,
When I was a kid...
gigih bangun sahur sampai the end of Ramadhan sebab eager nak dapat keberkatan pada waktu sahur tu, sampai makanan tu di tenung tajam tapi mulut tak bergerak pun. -HAHA-

Sampai mak cakap

"Tolak pakai air." [Nota: makan sambil minum]

So, ikut lah kan nasihat mak and end-up hasil dia, kenyang air.
Then balik-balik rasa nak ke toilet. Sebab, tangki pundi kencing asyik berisi.

Masa tu, tak terfikir pun fasa-fasa bulan ramadhan.

Fasa terakhir yang seringkali manusia terkejar-kejar nak dapatkan.

-Lailatul Qadr-

beruntunglah kepada mereka yang dapat bertemu dengan Lailatul Qadr.

Sangat beruntung.

Ada yang kata, probability tinggi Malam Lailatul Qadr jatuh pada 23 Ramadhan yang lepas.

But,

hey pe…

When I was ...

Bismillahirrahmanirrahim
8 Ramadan 2017


Zaman ramadan masa first time pakai tudung. It was in 2012, My very first time Wearing scarfs.

MashaAllah sangat tersiksa jiwa dan raga. Sebab ye lah, panas kannn puasa lagi, tekak kering berpeluh-peluh menahan dahaga dan lapar ni.

But I managed to handle it. And I felt like it was a very successful moment ever. Ain't?

Sebab just bertudung pergi sekolah, so bila jalan guna tudung time puasa lagi, memang agak tercabar jugak keimanan diri ni... Rasa nak buka balik tudung tu kuat sangat, tapi I remember mami cakap

"Once you used it, you can't take it off anymore"

So nahh, till today tudung melekat di kepala and I'm used to it and so comfy with it sebab benda dah biasa. Ini adalah hijrah yang palung membahagiakan saat itu. Sangat ❤

so, till we meet in next entry
Smoochie 👋

When I was ...

Bismillahirrahmanirrahim

7 Ramadhan 2017

Teringat zaman masa kecik-kecik dulu, gigih puasa separuh hari bila masuk zohor ja terus melahap kalah orang yang tak pernah makan 😂😂😂

tapi ada satu tahun tu, kalau tak silap masa darjah satu sis di cabar oleh abang sepupu sepapat, mak ayah sis kena puasa penuh sahur sampai waktu berbuka, and I accept the challenged.

Sebab...

Kalau puasa penuh sebulan, sepupu sepapat akan bagi duit raya Rm50, mak ayah pun memasing akan bagi RM50
Pa lagi, sis pun semangat berkobar-kobar gigih nak puasa penuh sebab dapat RM50 tu weh siapa yang tak nak?

Masa zaman tu, mana kau ingat RM50 tu sikit.. Ye lah semua pun masih dalam tanggungan mak ayah kan? Kecik lagi... Kalau ye pun dapat RM50 dalam otak nak beli kudap-kudapan ja punn. Not more than that.

Tapi..

Duit raya sis, sis tak pernah merasa guna beli jajan ke atau keperluan lain. Sebab duit raya sis semua masuk dalam tabung haji...
Menyimpan untuk masa depan lah katakann..

So apa zaman throwback korang …