Posts

Showing posts from May, 2017

Rinduku

Bismillahirrahmanirrahim.
2nd Ramadhan 1438

Wajah yang sering aku rindu tidak pernah satu saat pun wajah ini hilang dari hatiku
duka ini memuja seluruh pelosok dunia
dan luka itu terpahat jauh entah ke mana...

aku sampai kehilangan akal sihatku
ingin membuatku tenggelam dengan kehancuran
sakit yang aku rasa sampaikan tak sanggup aku jalani...

patah sayap-sayap palsuku
aku mati dengan segenap nyawaku

dapatkah kamu dengar jerit hati ini?
tak banyak pintaku
cuma ingin sangat tahu
kenapa begitu senang
kalian melupakan aku ...?

Marhaban Ya Ramadhan

Image
1st Ramadhan.

here my first post of Ramadhan.
lately I am so lack with the ideas to update anything here. Busy with my business and busy with everything that haunts me everyday.

I wish to all the muslim around the world happy fasting and May Allah make it easy for us to perform our acts of worship sincerely and beautifully for His sake and may He accept it from all of us! Ameen.

stay tuned for my next entry.
lot of love,
Smoochie 😁

Never end.

Bismillahirrahmanirrahim.

Bicara soal masalah, dugaan dan segala yang berkait itu tidak pernah kita jumpa titik noktahnya.
Dia tetap ada dan terus ada sehingga akhir hayat.

bak kata Lenka dalam lagu Trouble is a friend.

Trouble is a friend no matter where you go.
pergilah ke bulan ke pluto ke mana sekalipun,

masalah dan dugaan itu tetap ada.
perihal apa pun masalah dan dugaan itu tetap ada.

It just between us, how we handle our problem.

Sebab,
semua orang ada masalah, yang menjadi perbezaan itu adalah bagaimana kita handle

Ada orang semua masalah dia akan bagitahu pada dunia (Nota: Post di media social) yang sebenarnya kita tidak tahu motif dia apa sebenarnya.

Ada orang masalah dia dia tidak tunjuk tapi simpan. Sebab bukanlah jalan penyelesaian bila post semua masalah di media social.

Sebab tu terdetik di hati kita,

"Bahagianya hidup dia"

Lebih-lebih lagi tengok gambar artis bercuti sana sini, happy ja. mesti kita akan cakap

"Happy ja dia ni."

But the truth is,
Sem…

Dream Big

Bismillahirrahmanirrahim,

I'm back!

Well,
Everyone has a dream.
Dream that not everyone can achieved,
Not everyone can accept,
And we have to sacrifice lot of things in order to achieve what we want, to be successful like other people.

With the purpose that,

We want make our parents proud of us.
We want make everyone around us be happy go lucky.

And,

Somebody told me that,

If we have a dream,
Dare to dream big.

Don't listen to people who loves back mouthing you,
You have to get up and listen to your own voice,
because the real instructor, the real motivator is the voice of yours.

His word, open my eyes, very widely.
Because, In order I want achieve whatever I want,
They laugh at me,
They cursing me,
They insulting me,
they did whatever they want in order to make me feel loss
and make me down forever.

But guess what,

I never listen to them,
Because I only listen to what can makes me a better version of myself.
I live not to improved people.
I want to do whatever I want too even…