Posts

Showing posts from February, 2017

Special Entry

Image
Bismillahirrahmanirrahim...

hari ni nak entry all about De'Xandra ja.

DeXandra ni perfume, korang mesti tahu kan? kalau korang rasa macam nak tukar selera perfume korang, Sis highly recommend kan De'Xandra.

Sebab haruman dia sangat kuat tapi tak tusuk kepala hotak kita sampai rasa mual dan pening-pening. And paling penting long lasting more than 8 hours.

De'Xandra ni sesuai juga dijadikan sebagai hantaran kahwin korang. [Ini khas buat bakal pengantin]

Sesuai juga dijadikan hadiah buat pasangan masing-masing. Sweet sweet gitu...

harga dia?
Jangan risau, harga mampu milik!

1 Botol 35ml EDP perfume,
RM65(SM) RM70(SS) per nett.

kalau pakat ramai-ramai dengan kengkawan beli perfume dexandra 2 botol ke atas,
RM60(SM) RM70(SS) per nett.

+
RM8(SM) RM10(SS) as a postage fee.

jadi tunggu apa lagi? mai beli pesan satu dengan sis. Perfume terbaik dari langit punye.

pm sis laju laju ye;

+6010 3861 687
+6010 3861 687
+6010 3861 687

With love,
Smoochie