Posts

Showing posts from June, 2016

GIVEAWAY BUKU {PRE-LOVED} JUN 2016

Image
Bismillahirrahmanirraim.

Salam Alaikum penghuni blog. x)

hari ni smoochie dalam mood nak join contest

"GIVEAWAY BUKU {PRE-LOVED} JUN 2016"
Smoochie nak sangat buku Whatever you say I am by Anwar Hadi. rationale smoochie pilih buku ni sebab smoochie memang nak nak nak nak sangat baca buku Anwar Hadi cuma belum berkesempatan sedih smoochie tau :'( hari tu dapat baucer buku konon-konon nak grab satu daripada penulisan Anwar Hadi, tup tup buku sold out. jadi Smoochie pun berhuhuhu sampailah jumpa segmen giveaway buku ni x) *Okay agak cliche disitu*
tapi memang betul lah, nak sangat smoochie baca buku ni. harap-harap bulan Ramadhan ni adalah lah ye rezeki Smoochie nak hadam buku-buku baru ni >_<
korang yang baca ni, tunggu apa lagi? join lah giveaway ni sebelum terlambat. 
Join giveaway!
lot of love, Smoochie xoxo.

Marhaban Ya Ramadhan

Image
Bismillahirahmanirrahim ...

Assalamualaikum dan hola :)

esok 1st Ramadhan kan? hikhik

Salam Ramadhan korang, jangan lupa bangun sahur hikss.

harapan Smoochie dan keluarga, moga Ramadhan kali ini lebih baik dan bermakna daripada Ramadhan yang sebelum-sebelum nya.

Bulan Mulia, yang dinanti-nantikan.

selamat berpuasa kengkawan!

Lot of love,
Smoochie

p/s: Smoochie macam nak update blog lah. I mean upgrade header, background and so on. so yay or nay?